Kuvankaappaukset

Farmi - maatalouspeli kuva 0

Farmi - maatalouspeli kuva 1

Farmi - maatalouspeli kuva 2

Lyhyt kuvaus

Farmi on suomen maatalouteen keskittyvä strategia- ja bisnespeli, jossa tavoitteena on saada oma maatila tuottamaan mahdollisimman hyvin.

Lataa peli

Lataus logoFarmi - maatalouspeli


Statistiikkaa

ladattu : 4283
katsottu : 7406
äänestetty : 0
äänestysarvo : 0

Farmi - maatalouspeli

Pelin kuvaus

Peli alkaa vuodesta 1980 ja olet juuri ostanut pienen maatilan maaseudulta. Ensimmäisenä sinun on sijoitettava ylimääräiset rahat eläimiin, rakennuksiin ja muihin tarvikkeisiin, joilla saat tilan tuottamaan tulosta. Pelissä alku on hankalin vaihe, mutta pienen pelaamisen jälkeen alat pääsemään mukaan maatilan rutiineihin ja opit niksit miten saadaan rakennettua toimiva ja tuottava pientila.

Farmin sisältö

Peli sisältää valtavan määrän erilaisia ominaisuuksia kuten eläimiä, raaka-aineita, jalostustuotteita, rakennuksia, maa-alueita, tarvikkeita ja työntekijöitä. Vaikka sisältöä on paljon, ei pelaamiseen vaadita, kuin maalaisjärkeä. Pelin peruskaava on helppo ymmärtää. Tuota halvalla ja myy kalliilla.

Farmin monipuoliset ominaisuudet antavat tilanteeseen mukavaa vaihtelua esimerkisi vuodenaikojen mukaan. Talvella ei luonnollisesti voida esimerkiksi tuottaa mehiläistarhalla hunajaa, joten voidaan panostaa vaikka metsurin raakapuun kaatamiseen, sekä kirvesmiehen sahatuotantoon. Samalla voit kätevästi laajentaa rakennuksiasi nopeammin hyödyntämällä lautatavaraa rakennuksissasi. Monipuolisuus on myös hyödynnettävissä taloudellisesti. Pelissä tapahtuu välillä kurssiromahduksia, jonka jälkeen romahtaneen tuotteen kurssi on maissa pitkän aikaa. Tässä kohtaa on siirryttävä tuottamaan toista osa-aluetta, jonka kurssi on korkealla.

Tuotanto

Peli on erittäin monipuolinen eri osa-alueiden ansiosta. Pelissä voidaan tienaa rahaa monin eri tavoin, kuin esimerkiksi eläinten tuotannolla, tuotteiden jalostamisella, kasvattamalla maa-alueita, hankkimalla sopimuksia tai myymällä omia tuotteita. Pelin suurin tuotanto pyörii tuotteiden jatkojalostamisella, jossa tuotetaan raaka-aineista tuotteita, joista tienataan enemmän voittoa.

Esimerkiksi lammas tuottaa sinulle raakavillaa, josta voit rakentamalla ompelimon ja palkkaamalla ompelijan tuottaa vaatteita. Vaatteiden laatua, hintaa sekä tuotantoa saadaan parannettua esim. palkankorotuksilla tai vaikka paremmalla kutomakoneella. Sama jalostusprosessi pätee jokaisen tuotteen kanssa. Maidosta saadaan juustoa, Viljasta jauhoja, jauhoista leipää ja niin edelleen. Maatilan tuotteiden hinnat määräytyvät pörssikurssien, sekä vuodenajan kysynnän mukaan, joka tuo peliin monipuolisuutta. Näiden kymmenien tuotteiden jalostusten pohjalta saadaan pieni maatila tuottamaan suuria rikkauksia.

Farmi Loppupelissä?

Farmi maatalouspeli on yllättävän monipuolinen kokonaisuus, joka keskittyy maatalouden moniin eri osa-alueisiin höystettynä pienellä huumorilla. Peliä voi suositella erityisesti stragegia- ja simulaatiopeleistä kiinnostuneille. Ilmainen Farmi ei sisällä epäsoveliasta materiaalia ja peli soveltuu siten kaiken ikäisille.

Pelin Tiedot

Kategoria : Simulaatio Strategia
Valmistaja : Siilisoftware
Kotisivu : http://www.siilisoftware.com
Versio : 1.5
Lisenssi : Freeware
Alusta : Windows 95,98,ME,2000,XP,Vista,Win 7
Vaatimukset : CPU:300 Mhz, MEM 64 Mb, Video 32 Mb, DirectX 8.0 (tai uudempi)
Ilmestymisvuosi : 2002
Avainsanat : farmi maatalous simulaatio bisnes peli maatalouspeli
Peli sisältää myös : Farmi valmistajan kotisivuilla : Siilisoftware - Farmi kuvaus