Kuvankaappaukset

Winamp Full version 5.57 kuva 0

Lyhyt kuvaus

Winamp on yksi eniten käytetyistä mediasoittimista, joka toistaa useimmat ääni ja kuvaformaatit.

Lataa sovellus

Lataus logoWinamp Full version 5.57


Statistiikkaa

ladattu : 905
katsottu : 5113
äänestetty : 0
äänestysarvo : 0

Winamp Full version 5.57

Ohjelman kuvaus

Winamp on ehkä eniten ladatuin ja käytetyin mediasoitin musiikin kuunteluun. Se toistaa useimmat musiikki formaatit, kuten P3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT ja MIDI. Winamp kykenee toistaan myös yleisimmät videoformaatit, esim AVI,ASF,MPEG,NSV ja MPG. Vaikka Winamp on mediasoittimena tarkoitettu enemmänkin musiikin kuunteluun löytyy siitä myös netti-tv ja radio, joita pystyy seuraamaan streamina. Varsinkin nettiradion puolelta löytyy kanavia ihan jokaisen makuun eri kategorioittain.

Winampin miinuksena voidaan pitää sen kankeus. Jos koneellasi on suuret määrät mp3 tiedostoja ja selailet niitä Winamp ohjelmalla, on selaaminen melko hidasta ja vaivalloista. Kappaleiden etsiminen on kylläkin suhteellisen nopeaa ja toimivaa. Lisäksi Winamp ei ole enään mediasoitin sieltä kevyimmästä päästä, vaan uusimpiin versioihin on tungettu jos jonkinnäköistä turhaa härpäkettä, joita ei tule koskaan tarvitseen. Tässä tapauksessa on suositeltavaa lataan Winamp Lite ohjelmiston.

Loppupeleissä ohjelma on kuitenkin yksi parhaista musiikin toistoon käytettävistä mediasoittimista.

Ohjelman Tiedot

Kategoria : soittimet
Valmistaja : Nullsoft
Kotisivu : http://www.winamp.com/
Versio : 5.57
Lisenssi : Freeware
Alusta : Windows 2000,XP,Vista,Win7
Vaatimukset : 500MHz Pentium III or comparable, 256MB RAM, 20MB Hard Disk Space, 16bit Sound Card, Windows 2000 sp4 or later, DirectX 9.0c
Ilmestymisvuosi :
Avainsanat : Winamp Mediaplayer mediasoitin musiikki musiikintoisto mp3 musiikkisoitin