Kuvankaappaukset

Ski Jump International 3 kuva 0

Lyhyt kuvaus

Ski Jump International 3 on mäkihyppypeli, jossa hypätään kilpaa tietokonevastustajia ja kavereita vastaan. Yksinkertaisesta aiheestaan huolimatta peli on addiktoiva ja hyvä pelattavuudeltaan.

Lataa peli

Lataus logoSki Jump International 3


Statistiikkaa

ladattu : 3550
katsottu : 7705
äänestetty : 0
äänestysarvo : 0

Ski Jump International 3

Pelin kuvaus

Ski Jump International 3 on kolmas sarja Ski Jump mäkihyppypeleistä. Ideana pelissä on ajoittaa lähtö oikealla tuulenvireellä, ponnistaa juuri oikeassa paikkaa hyppyrinnokalla, liitää kuin mäkikotka konsanaan ja tehdä täydellinen alastulo, jos tämä vain mahdollista. Yksinpelinä Sj3 ei niinkään säväytä, mutta kaveriporukan kesken peli on omassa luokassaan. Pelin world cup-kausi on pelattavin osuus. Kausi koostuu 20 osakilpailusta ja yksi osakilpailu koostuu karsinnasta ja enintään kahdesta kilpailuhypystä. Jokaisen osakilpailun 30 parasta palkitaan, jotka kauden lopussa lasketaan yhteen ja voittajaksi kruunataan eniten pisteitä kerännyt pelaaja. Lisäksi kausi pitää sisällään erillisen mäkiviikon.

Pelin ulkoasu on melko vaatimaton. Resoluutiona toimii VGA-tason pixelimäärät, joka tekee taustoista ja pelistä turhan pixelimäisen varsinkin suuremmilla näytöillä. Hyppyrimäkien taustat, pelivalikot, hahmot ja muu grafiikka pelissä on myös melko heikko esitys.
Äänimaailmaa pelissä ei ole laisinkaan, joten tästä myös pienet miinukset pelille.
Pienillä päivityksillä grafiikka- ja äänimaailmassa peli saisi nykypäivänäkin jälleen uudelleenpelaamisarvoa, koska idea, fysiikka ja pelin toiminnallisuus on Ski Jump International 3 pelissä kohdallaan ja niiden takia peliä jaksaa vielä pelata.

Pelin Tiedot

Kategoria : Urheilu
Valmistaja : Ville Könönen
Kotisivu : http://www.nomasi.com/sj3/
Versio : 3.12
Lisenssi : Shareware
Alusta : DOS
Vaatimukset : 486DX, VGA-näytönohjain
Ilmestymisvuosi : 2000
Avainsanat : Mäkihyppy Ski jump SJ3 Hyppyri Ponnistus