Kuvankaappaukset

Kiihdytyspeli 2 Beta kuva 0

Kiihdytyspeli 2 Beta kuva 1

Lyhyt kuvaus

Kiihdytys on managerointiin pohjautuva autopeli, jossa ostetaan autoja, viritetään ne tehokkaammaksi ja ajetaan kiihdytyskilpailuja, joista voittamilla rahoilla ostetaan parempia autoja ja osia.

Lataa peli

Lataus logoKiihdytyspeli 2 Beta


Statistiikkaa

ladattu : 1588
katsottu : 6833
äänestetty : 0
äänestysarvo : 0

Kiihdytyspeli 2 Beta

Pelin kuvaus

Kiihdytyspeli kuvaus

Kiihdytyspelin toisen osan ideana on sama kuin edeltäjänsä. Osta autoja, viritä ne loppuun ja voita kisoja. Kiihdytyspelissä on useita eri kilpailumuotoja, kuten 7 divisioonan sarjakilpailut, osakilpailut, sekä vapaa haaste. Pelissä tienataan rahat uusiin autoihin ja osiin voittaen kisoja sekä mainostamalla eri sponsoreita. Pelin autovalikoima on kattavampi kuin edeltäjänsä. Osiin ja työstöihin on tehty suuria muutoksia ja peli onkin tämän ansiosta saatu huomattavasti realistisemmaksi. Itse kisan fysiikka on huomattavasti kehittyneempää kuin edeltäjänsä. Äänimaailmaan on panostettu vahvasti ja peliin on pyritty saamaan aidot moottoreiden äänet niin vapareilla, kuin turboillakin. Esimerkiksi putkiston tuumakoko vaikuttaa auton ääneen ja lisätunnelmaa peliin tuo järeä äänentoistolaitteisto.

Kiihdytyspeli kokonaisuutena

Kiihdytyspelin toinen osa on mukaansa tempaava autopeli, jossa istutaan niin tallipäällikön penkille, kuin kuljettajankin rooliin kisaamaan bensan ja kuminkatkuiselle varttimailille. Pelin monipuolisen auto ja osavalikoiman ansiosta pelissä on todella paljon säätämistä ja pelattavaa.

Pelin Tiedot

Kategoria : Autopelit Strategia Simulaatio Managerointi
Valmistaja : Siilisoftware
Kotisivu : http://www.siilisoftware.com
Versio : Beta 4
Lisenssi : Freeware
Alusta : Windows 98,ME,2000,XP,Vista,Win 7
Vaatimukset : CPU : 500 Mhz, RAM : 128 Mb, Näytönohjain : 64 Mb
Ilmestymisvuosi : 2003
Avainsanat : Kiihdytys Kiihdytyspeli Ajopeli Tuning Autonrakennus kiihdytyskilpailut drag race autopeli viritys virittäminen
Peli sisältää myös : Autoeditori.
Pelin kuvaus valmistajan kotisivuilla : Siilisoftware - Kiihdytyspeli 2 kuvaus