Kuvankaappaukset

Eräjorma 2 - Siimat Sotkussa kuva 0

Eräjorma 2 - Siimat Sotkussa kuva 1

Lyhyt kuvaus

Eräjorma 2 on kalastuspeli, jossa on tavoitteena nousta paikallisesta kalastussarjasta haasteiden ja voittojen kautta aina suomenmestariksi. Peli sisältää suuren valikoiman kalastusvälineitä, kaloja, karttoja, ja sisältää näin pelattavaa pitkäksi aikaa.

Lataa peli

Lataus logoEräjorma 2 - Siimat Sotkussa


Statistiikkaa

ladattu : 6756
katsottu : 7811
äänestetty : 0
äänestysarvo : 0

Eräjorma 2 - Siimat Sotkussa

Pelin kuvaus

Pelissä on tavoitteena nousta paikallisesta kyläsarjasta aina kalastuksen maailmanmestariksi.
Urheilukalastuksen maailma ei ole helppo eikä halpa, joten kisaa edeltävä taktikointi ja viehevalinnat ovat tehtävä tarkasti harkiten.

Peli on täysin uudelleen rakennettu kokonaisuus ja esimerkiksi kalastuspelin kuvakulma on vaihtunut yläviistoon, joka mahdollistaa paremman pelattavuuden. Kalastuspaikat ovat laajija alueita sisältäen jokia, järviä, merialueita ym. vesistöjä. Kalapaikoilla liikkuminen käy niin moottoriveneellä, kuin kävellen metsien halki.

Ratoja sekä uistimia pelistä löytyy runsaasti. Lisäksi pelin kautta voit suoraan päivittää Siilisoftware sivustolta ratoja sekä uistimia. Pelin mukana tulevilla uistin- sekä rataeditoreilla voi peliin myös tehdä helposti niitä lisää, tai vaikka lähettää omatekoisia ratoja sekä uistimia sivustollemme kaikkien ladattavaksi. Uistimiin sekä ratoihin on sisällytetty tekijöiden nimet, joten jokainen tekijä saa nimensä näkyvään paikkaan.

Kalalajeista löytyvät kaikki tutut Suomen kalat sekä muutama vähän oudompikin laji. Pelin uusi pelimoottori on rakennettu realistisemmaksi, joka pakottaa pelaajan taktikoimaan huomattavasti enemmän uistinvalinnoissa ennen kisaa. Vesistöt eivät sisällä samoja kalalajeja, vaan ovat aina tapauskohtaisia, joten yhdellä uistintyypillä et pelissä tee mitään.

Pelissä voit heittouistella, onkia, perhostaa, vetouistella sekä käyttää katiskaa kisan kalasaaliin tavoitteluun. Kalastusvaihe on yritetty toteuttaa mahdollisimman realistisesti, joten kalaa tulee sieltä missä sitä oikeasti epäilisit olevan. Kalan tarttuessa uistimeen on tehtävä vastanykäisyt, kelattava varovasti tarkkaillen siiman kestoa sekä hoidettava kalan väsyttäminen oikein, ettei kala pääse irti tai repäise siimoja poikki.

Pelissä on myös moninpeli, joka tukee 2-8 pelaajan samanaikaista pelaamista samalla radalla. Peli on rakennettu monikieliseksi ja on käännetty tällähetkellä suomeksi ja englanniksi. Eräjorman tekemiseen on käytetty apuna asiantuntevia kalastajia, sekä kalarekistereitä, jotka tekevät pelistä entistä realistisemman, mutta kuitenkin riittävän leppoisalla tunnelmalla varustetun pelin. Peli sopii kaiken ikäisille, eikä sisällä väkivaltaa tai muuta epäsoveliasta materiaalia.

Pelin Tiedot

Kategoria : Urheilu Strategia
Valmistaja : Siilisoftware
Kotisivu : http://www.siilisoftware.com
Versio : 1.3
Lisenssi : Freeware
Alusta : Windows 98,2000,ME,XP,Vista,Win 7
Vaatimukset : CPU:1000 Mhz, MEM 128 Mb, Video 64 Mb, DirectX 8.0 (tai uudempi)
Ilmestymisvuosi : 2005
Avainsanat : kalastus eräjorma kalastuspeli uistelu
Peli sisältää myös : Moninpeli, karttaeditori, uistineditori, palvelimelta päivitykset.
Pelin kuvaus : Siilisoftware - Eräjorma 2 kuvaus