Kuvankaappaukset

Duke Nukem 3D kuva 0

Duke Nukem 3D kuva 1

Duke Nukem 3D kuva 2

Duke Nukem 3D kuva 3

Duke Nukem 3D kuva 4

Lyhyt kuvaus

Duke Nukem 3D on 90-luvun yksi suosituimmista FPS peleistä.

Lataa peli

Lataus logoDuke Nukem 3D


Statistiikkaa

ladattu : 2459
katsottu : 6704
äänestetty : 0
äänestysarvo : 0

Duke Nukem 3D

Pelin kuvaus

Duke Nuken 3D oli aikoinaan yksi 90-luvun suosituin FPS räiskintäpeli. Duke Nukem edusti ilmestyessään aikansa edistyneintä 3d tekniikkaa ja graafista ulkoasua. Myös pelin äänimaailma ja Duken rennot kommentit tekivät pelistä erittäin suositun. Duke Nukemin levitykseen vaikutti paljon sen shareware version pelattavuus, joka sisälsi yllättävän paljon pelattavaa ilmaiseksi peliksi.

Pelissä Alienit ovat varastaneet maapallolta naiset ja sankarimme Duken tehtävänä on pelastaa maailma avaruuden muukalaisilta. Kyseinen shareware versio sisältää Episode 1:sen, mutta sisältää kuitenkin pelattavaa yllättävän pitkäksi aikaa.

Episode 1 asevarasto on suppeampi, sisältäen pistoolin, haulikon, konekiväärin (Chaingun), Singon ja putkipommit. Tämän arsenaalin voimalla kuitenkin saa vihollista lihoiksi yhtälailla. Radoissa kuljetaan pääasiassa ympäri Los Angelesin katuja, sekä erilaisissa liiketiloissa etsien id kortteja, joilla päästään eteneen kentässä aina maaliin asti. Pelin ehkä paras puoli on sen asenne ja huumori eri tilanteissa. Duke heittää hyviä kommentteja eri paikoissa, strippareille voi antaa rahaa ja vessassa Duke voi heittää kepilliset.

Peliä voi suositella varsinkin nostalgiamielessä vanhoja muistoja herätteleen.

Pelin Tiedot

Kategoria : Toiminta
Valmistaja : 3D Realms
Kotisivu : http://www.3drealms.com/
Versio : v1.3d Shareware Episode
Lisenssi : Shareware
Alusta : DOS, mutta toimii myös Windows järjestelmissä.
Vaatimukset : Pentium/AMD 200 Mhz, RAM : 32 Mb, SFX card
Ilmestymisvuosi : 1996
Avainsanat : duke duke3d duke nukem